2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Gazdaság

Parragh: Magyarország megítélését ássa alá az Audi-sztrájk

  • Parragh: Magyarország megítélését ássa alá az Audi-sztrájk

Káros Magyarország nemzetközi megítélésére nézve az Audi győri gyárában történt munkabeszüntetés – a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint. Parragh László a Hír TV-nek azt mondta: a magyar gazdaságnak jó híre van a világban: a befektetők úgy gondolják, hogy hozzánk érdemes jönni, mert megbízhatóak, korrektek és hatékonyak vagyunk. Parragh László szerint ezt a megítélést ássa alá az a folyamat, ami most Győrben zajlik.

„Majdhogynem közömbös, hogy milyen gyártóhoz kötődik és azt gondolom, hogy az egész országra nézve káros, hiszen Magyarországban az elmúlt években jelentősen nőtt a nemzeti jövedelem, nőttek a bérek, nőtt a fogyasztás, minden mutatónk pozitív irányba megy. Egy ilyen akció mindenképpen megzavarhatja ezt a folyamatot” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Milliárdos kárösszeggel indult a viharszezon

Milliárdos kárösszeggel indult a viharszezon

Ismét sok helyen dolgoznak a tűzoltók, főként pincékbe, garázsokba befolyt víz kiszivattyúzásához kértek segítséget – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tűzoltókat kidőlt fákhoz riasztották. Kapcsoltuk Lambert Gábort, a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetőjét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!