2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Azonnali kérdések 16:05

Gazdaság

Paks II. - megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz

Sajtótájékoztatót tartott Süli János miniszter az új paksi blokkok létesítési engedély-kérelmének benyújtásáról. Az atomvárosban tartózkodó tudósítónk Szilágyi Jenő beszámolója szerint a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter beszámolt arról, hogy megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz. A politikus a HírTV kérdésére úgy vélte, ha minden az ütemterv szerint halad, akkor 2029-30-ra termelhet a két blokk 60 éven keresztül megszakítás nélkül.

  • Paks II. - megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Életbe lépett az olajembargó

Életbe lépett az olajembargó

A nemzetközi szakértőket is erősen megosztó kérdéssel kapcsolatban a Századvég üzletágvezetőjét, Hortay Olivért kérdeztük.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!