2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Paks II. - megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz

Sajtótájékoztatót tartott Süli János miniszter az új paksi blokkok létesítési engedély-kérelmének benyújtásáról. Az atomvárosban tartózkodó tudósítónk Szilágyi Jenő beszámolója szerint a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter beszámolt arról, hogy megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz. A politikus a HírTV kérdésére úgy vélte, ha minden az ütemterv szerint halad, akkor 2029-30-ra termelhet a két blokk 60 éven keresztül megszakítás nélkül.

  • Paks II. - megérkezett a 283 ezer oldalnyi dokumentáció az Országos Atomenergia Hivatalhoz

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!