2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Gazdaság

Otthonteremtési és bérlakásprogramot indítana a Jobbik

A Jobbik otthonteremtési és bérlakásprogramot indítana azokon a településeken, amelyeken az őszi választás után jelöltjei szerzik meg a polgármesteri széket.

Z. Kárpát Dániel, a radikális párt frakcióvezető-helyettese elmondta: minél több magyar fiatalnak és családnak szeretnének a piaci ár harmadáért bérelhető, átlagos, további gyermekvállalásra alkalmas méretű lakást biztosítani. Ennek érdekében a leendő jobbikos polgármesterek mindenütt felmérnék az önkormányzati ingatlanvagyont, a bérlakásprogramhoz pedig állami segítséget is kérnének.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!