2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Oszágszerte nyílnak állampapírpontok

Állampapírpontok nyitnak országszerte – jelentette be Varga Mihály a Hír TV Rájátszás című műsorában.

A nemzetgazdasági miniszter elmondta, a kormányváltás óta duplájára nőtt az állampapírokba fektetett összegek állománya. Varga Mihály hangsúlyozta: a Ciprusi bankválság után látni kell, hogy szükség van az államilag garantált befektetésekre.

– Arra készülünk, hogy az állampapírokat még inkább elérhetővé tesszük a lakosság számára a járási hivatalokon keresztül. Állampapírpontokat fogunk nyitni, ezen a héten ez a folyamat már elindul, az V. kerületben, Hódmezővásárhelyen, Karcagon, később is máshol is nyílnak majd fiókok, ahol a lakosság egyszerűen fog hozzájutni és tudja elhelyezni a megtakarított pénzét ilyen biztonságos államilag garantált eszközökben – jelentette ki a Rájátszásban Varga Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!