2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Nyolcvanezren védenék meg a rezsicsökkentést

Már a nyolcvanezret is elérte a rezsicsökkentést megvédeni hivatott Magyar Csapatba jelentkezők száma.

Már a nyolcvanezret is elérte a rezsicsökkentést megvédeni hivatott Magyar Csapatba jelentkezők száma – mondta el a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója. Nyitrai Zsolt reményét fejezte ki, hogy mire elkezdődik a támogató aláírásgyűjtés, addigra az aktivisták száma meghaladhatja a százezret is. „Ott volt a nagy ugrás, amikor Gyurcsánnyal összeálltak az MSZP-sek, illetve Bajnaiék, tehát hogyha ez a lendület folytatódik – és miért ne folytatódna –, akkor el tudom mondani, hogy február 17-ig – amikor új szakasza lesz a választási előkészületnek, hiszen onnan kezdődik az aláírásgyűjtés – 100 000 önkéntes segítheti a Magyar Csapatot.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Németországgal kivételez az Európai Unió

Németországgal kivételez az Európai Unió

Európa megnyitotta a lehetőséget az alternatív üzemanyagok előtt, ám a jelek szerint csak Németország számára. Másoknak egyelőre nincs lehetőségük versenybe szállni, pedig az uniós piacon Olaszország is rendelkezik olyan termékkel, amellyel szintén jól futnának az autók.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!