2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Gazdaság

Növelnék az innovációs célú közbeszerzések számát

Együttműködési megállapodást írt alá Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság.

A cél, hogy növeljék az innovációs célú közbeszerzések számát. Palkovics László miniszter az aláírás után azt mondta: meg kell vizsgálni, hogy melyek azok a fontos mérföldkövek, amelyek mindenképpen elengedhetetlenek az innovációs célok eléréséhez.

„Egy kicsit tágabb kontextusba helyeztem azt, hogy miért fontos az, hogy a magyar vállaltok innovatívak legyenek, azaz rendelkezzenek olyan képességgel, ami egy új termék, egy új szolgáltatás előállításához tud vezetni. És ha ennek vannak akadályai, például azért, mert mondjuk egy innovációs eszköznek a beszerzése az nem egészen ugyanolyan, mint amikor egy építkezést kell lebonyolítani, akkor ebben viszont nyújtsunk támogatást. A mai konferencia erről szólt” – emelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tombol a járvány

Itthon ma is meghaladta a 17 ezret a regisztrált covid fertőzöttek száma.

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!