2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Gazdaság

Növelnék az innovációs célú közbeszerzések számát

Együttműködési megállapodást írt alá Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság.

  • Növelnék az innovációs célú közbeszerzések számát

A cél, hogy növeljék az innovációs célú közbeszerzések számát. Palkovics László miniszter az aláírás után azt mondta: meg kell vizsgálni, hogy melyek azok a fontos mérföldkövek, amelyek mindenképpen elengedhetetlenek az innovációs célok eléréséhez.

„Egy kicsit tágabb kontextusba helyeztem azt, hogy miért fontos az, hogy a magyar vállaltok innovatívak legyenek, azaz rendelkezzenek olyan képességgel, ami egy új termék, egy új szolgáltatás előállításához tud vezetni. És ha ennek vannak akadályai, például azért, mert mondjuk egy innovációs eszköznek a beszerzése az nem egészen ugyanolyan, mint amikor egy építkezést kell lebonyolítani, akkor ebben viszont nyújtsunk támogatást. A mai konferencia erről szólt” – emelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!