2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Zsuzsi asztala 13:00

Gazdaság

Nem lesz kötelező rubelben fizetni az orosz gázért

Engedett a Gazprom, nem kötelező rubelben fizetni az orosz gázért. A Föderáció állami gáz-vállalata arról tájékoztatta az európai gázcégeket, hogy a gázért fizethetnek úgy is, hogy nem sértik az Európai Unió által meghozott szankciókat. Az uniós irányelvek szerint az oroszok által korábban előírt rubel-kizárólagosság szerződés-szegés volt, és az EU arra kérte a tagállamokat, hogy csak euróban vagy dollárban fizessenek. A levelek egy új orosz elnöki rendeletre hivatkoznak, ami a gáz-vásárlók számára engedményeket kínál. A Gazprom irányváltására az Európai Unió még nem reagált.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Leszoktatnák a húsról a németeket

Hús- és cukorfogyasztás helyett a növényi alapú étkezést és a bioélelmiszerek fogyasztását helyezi előtérbe a készülő táplálkozási stratégia.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!