2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Nem lehet okuk a panaszra

Jó hatással volt a kánikula és az augusztus 20-ai hosszú hétvége a balatoni szállodákra.

  • Nem lehet okuk a panaszra

A Hír TV-nek nyilatkozó szállodaigazgató azt mondta: mintegy 30 százalékkal több foglalásuk volt idén, mint a tavalyi államalapítási ünnep időszakában. Ezzel a hotel mintegy 98 százalékos kihasználtsággal üzemel jelenleg, és a főszezon vélhetően kitart majd szeptemberig.

„Minket a családosok keresnek fel, volt olyan alkalom illetve olyan hetünk, amikor gyerekek száma száz fő volt. Ez annak köszönhető, hogy elsőként kezdtük el az animációt, animátorok dolgoznak nálunk. Külföldről főként osztrák, német és holland nyelvterületről, illetve Lengyelországból is igen sok vendéget fogadtunk” – ismertette Pártényiné Guzslován Tünde, a Hotel Magistern igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Szeptember 22-e a Nyitott Piacok Napja. A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szól és a piacozáshoz akar kedvet csinálni. Ez a hazai kezdeményezés a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának első megvalósult együttműködése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!