2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a 25 év alattiaknak

Akár több tízezer forinttal magasabb fizetést kaphatnak azok a 25 év alatti fiatalok, akik dolgoznak - emelte ki közösségi oldalán a családokért felelős parlamenti államtitkár. Zsigó Róbert kifejtette: a személyi jövedelemadó-mentesség miatt egy hetente 40 órában munkát vállaló 25 év alatti fiatal, havi jövedelme, akár 65 ezer forinttal is növekedhet. Ez azt jelenti, hogy éves szinten akár 780 ezer forinttal is több pénzt kaphat. Hozzátette: az adómentesség az átlag-fizetés szintjéig 22 százalékos béremelést jelent, és összességében akár egy millió fiatalt is érinthet.

  • Nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a 25 év alattiaknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!