2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 00:05

Gazdaság

Nem kell bajlódniuk a földhivatali eljárásokkal

Az eredeti jelzálogbejegyzések maradnak érvényben a devizahitelek forintosítása után is, az adósoknak nem kell földhivatali eljárásokkal bajlódniuk – írja a Napi Gazdaság.

A devizaalapú kölcsönök jelentős része február elsejével módosul. Az új szerződés rögzíti majd, hogy a forintosítás és elszámolás miatt hogyan változik a tartozás összege és pénzneme. A kiszámított új törlesztőrészletet először májusban fizetik az adósok. Ezeket a változásokat nem kell benyújtani az ingatlannyilvántartáshoz. Új földhivatali eljárásra csak akkor lehet szükség, ha az ügyfél egy újonnan felvett kölcsönből fizeti ki a régit. Ebben az esetben a közjegyzői díj 15 ezer forint lesz, a földhivatali eljárás viszont ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!