2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Nem a lakosságnak kellene megfizetnie a szénfillért

Nem a lakosságnak kellene megfizetnie a szénfillért, a kapcsolt szerkezetátalakítási díjat és a villamosenergia-ipari dolgozók kedvezményes áramtarifáját – ez derült ki a rezsicsökkentést megalapozó törvénymódosító javaslatból.

Egyebek mellett ezek a tételek is fedeznék a novembertől esedékes újabb mérséklést. A díjakat átterhelnék az intézmények és cégek villanyszámlájára. Ennek mértékéről még folynak a tárgyalások.

„Napi szinten folynak tárgyalások, részben a résztvevők között, részben pedig az önkormányzatokkal. Próbáljuk bemérni, megtalálni azt az ideális osztást, megosztást egymás között, ami minden fél számára lehetővé teszi a csökkentést” – mondta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!