2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Gazdaság

Negyedévre ugrik az adósságkezelő minden reklámja

Az állami médiaügynökség felállása miatt január 1-jétől nem reklámozhatja magát negyedévig az Állami Adósságkezelő Központ.

Az ÁKK vezérigazgató-helyettese a Portfóliónak azt mondta: a problémát az okozza, hogy a központosított rendszer reklámengedélyezési szabályai miatt egyelőre még nem sikerült kiírni az új közbeszerzést az ÁKK médiavásárlásaira, a jelenlegi szerződésük pedig az év végén lejár. Ez azt jelenti, hogy január elsejétől eltűnik az ÁKK összes utcai plakátja és a tv-reklámok is.

Borbély László András szerint a három hónapra eltűnő népszerűsítési kampány veszélyezteti, hogy jövőre az ÁKK valóban 300 milliárd forinttal tovább tudja-e növelni a lakosság állampapír-állományát, mint ahogy azt a 2015-ös éves finanszírozási tervében megjelölte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Menj a magyar parlamentbe, ott beszélj ilyeneket! Túl sok jogot kaptál itt eddig is! Menj Magyarországra! – ordította teli torokból a hisztérikus kirohanásairól ismert Diana Sosoaca az RMDSZ képviselőjének.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!