2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Nagyszabású járda- és útfelújítási program Mohácson

"Út az otthonunkba" néven nagyszabású járda és útfelújítási programot indított Mohács Fidesz-KDNP-s alpolgármestere. Célja, hogy a lakók közreműködésével találják meg a javításra szoruló utakat.

  • Nagyszabású járda- és útfelújítási program Mohácson

Mohácson minden évben voltak kisebb útfelújítások, kátyúzások. A Duna-parti város alpolgármestere által meghirdetett „út az otthonunkba” programban viszont az itt élők személyesen jelezhetik, merre vannak rossz állapotban lévő utak, járdák.

Pávkovics Gábor szerint a programban először a hibákat kell feltérképezni, majd ezek ismeretében lehet tovább lépni. A segítőktől azt kéri, ha lehet fényképet, vagy videót is juttassanak el hozzá.

"A költségvetésünk az ugyan záros, de meg fogjuk találni azokat a forrásokat, akár saját forrásokat, akár pedig központi forrásokat, pályázati pénzeket, hogy ezeket el tudjuk végezni. Tartozunk ennyivel a városlakóknak, hogy egy élhető városban lakjanak ebben a tekintetben is."

- mondta Pávkovics Gábor, Mohács Fidesz-KDNP-s alpolgármestere.

Mohácsot október óta az MSZP-s Csorbai Ferenc vezeti, aki a korábbi kormánypárti polgármester halála miatt egyedül indult. A politikus az elmúlt 4 hónapban semmilyen érdemi munkát nem végzett. Ezért a Fideszes többségű testület áprilisban feloszlatja magát. Az új városvezetés egyik első dolga lesz, hogy a útfelújítási program kivitelezési részét is elindítsa.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!