2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Nagy segítség a bértámogatás a vállalkozóknak

  • Nagy segítség a bértámogatás a vállalkozóknak

Jelentős segítséget jelent az állami bértámogatás- állítják a híradónk által megkérdezett vállalkozások. A legtöbben úgy gondolják, hogy ezzel a segítséggel már talpon tudnak maradni a korlátozások feloldásáig. A célzott támogatás mintegy százezer munkahelyet, és 15 ezer vállalkozást érint.

A bértámogatások 98 százalékát már kifizették a kormányhivatalok - erről kedden beszélt a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. Az anyagi segítséget mintegy 15 ezer vállalkozás veheti igénybe, amelyeknél a dolgozók bérének felét 4 hónapra átvállalja az állam.

A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület 2 főt tud alkalmazni az állami támogatásnak köszönhetően, akik már meg is kapták a szerződésüket.

A célzott támogatás mintegy százezer munkahelyet érint a vendéglátás, a turizmus, a szállodaipar, illetve a sport- és szabadidős tevékenységet végző szektorokban.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!