2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Gazdaság

Nagy segítség a bértámogatás a vállalkozóknak

  • Nagy segítség a bértámogatás a vállalkozóknak

Jelentős segítséget jelent az állami bértámogatás- állítják a híradónk által megkérdezett vállalkozások. A legtöbben úgy gondolják, hogy ezzel a segítséggel már talpon tudnak maradni a korlátozások feloldásáig. A célzott támogatás mintegy százezer munkahelyet, és 15 ezer vállalkozást érint.

A bértámogatások 98 százalékát már kifizették a kormányhivatalok - erről kedden beszélt a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. Az anyagi segítséget mintegy 15 ezer vállalkozás veheti igénybe, amelyeknél a dolgozók bérének felét 4 hónapra átvállalja az állam.

A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület 2 főt tud alkalmazni az állami támogatásnak köszönhetően, akik már meg is kapták a szerződésüket.

A célzott támogatás mintegy százezer munkahelyet érint a vendéglátás, a turizmus, a szállodaipar, illetve a sport- és szabadidős tevékenységet végző szektorokban.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!