2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Gazdaság

Nagy Márton a Mol benzinárcsökkentéséről: ez egy nagy lépés, ez egy nagyon nagy lépés + videó

Ez egy nagy és jó irányba tett lépés - mondta a nemzetgazdasági miniszter, a Mol üzemanyagárának csökkenésével kapcsolatban.

  • Nagy Márton a Mol benzinárcsökkentéséről: ez egy nagy lépés, ez egy nagyon nagy lépés + videó

Nagy Márton hozzátette: az, hogy ez elegendő vagy nem, az a kormány jövő hét szerdai ülésén dől el, mivel közben a régiós üzemanyagárak is mozognak. Kiemelte: nem véletlen, hogy múlt hét péntek óta a KSH nem csak a régiós átlagot publikálja, hanem szomszédos országok átlagát is.

Jövő szerdán döntik el, hogy elkerülhető lesz-e a benzinár stop - jegyezte meg a miniszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!