2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Gazdaság

Nagy István: Katasztrofális terméskiesés várható

Az aszály mindennapos része lett az életünknek, így szélsőséges időjárás között kell termelni - jelentette ki Híradónknak az agrárminiszter. A tárcavezető szerint a nagy hőség miatt gyorsabban érett a gabona, így a kalászosok betakarítása az előző évekhez képest korábban kezdődött. Nagy István elmondta: idén csaknem 230 ezer hektár aszály-kárbejelentés érkezett, ami különös kihívást jelent a gazdálkodóknak. A miniszter hangsúlyozta: három megyét, Békést, Csongrád-Csanádot és Jász-Nagykun-Szolnokot érintette leginkább az aszálykár, ezeken a területeken a legkritikusabb a helyzet, ami még súlyosbodhat.

  • Nagy István: Katasztrofális terméskiesés várható

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!