2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Gazdaság

Nagy gazdasági károkat okoz a koronavírus

Jelentős gazdasági károkat okoz a koronavírus megjelenése Magyarországon. A legsúlyosabban érintett területek közé tartozik a turizmus, a vendéglátás és a szórakoztatóipar. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szállodabezárásokra és tömeges elbocsájtásokra számít, új foglalások ugyanis alig érkeznek, a meglévőket pedig inkább lemondják a külföldiek.

  • Nagy gazdasági károkat okoz a koronavírus

Bevásárlókocsijának tartalmát sorolja ez a férfi a főváros egyik élelmiszer-áruházában. A koronavírus miatt sokan a szokásosnál is több tartós élelmiszert vásárolnak.

Pánikra azonban nincsen ok, belföldi fogyasztási zavar ugyanis nem várható - az agrárminiszter szerint.

A koronavírus-járvány, és az ezzel kapcsolatos szigorú intézkedések viszont már most komoly károkat okoznak a gazdaságban.

A legsúlyosabb érintett szektor jelenleg a turizmus.

A vendéglátó- és szállodaiparban drámai helyzet alakult ki - mondja az MSZÉSZ elnöke.

A szórakoztatóipart sem kerüli el a koronavírus gazdaságra vonatkozó negatív hatása. A nagyobb szórakozóhelyek egy része már bezárt, de a taxisok forgalma a felére zuhant.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!