2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Nagy a tömeg a március 8-tól bezáró üzletekben

Nagy a tömeg azokban az üzletekben, amelyek hétfőtől két hétre bezárnak és a szokásosnál több élelmiszert is vásárolnak az emberek. Március 8-tól az óvodák és az általános iskolák is becsuknak, a digitális oktatásban résztvevőknek ingyenes internetet biztosít a kormány.

  • Nagy a tömeg a március 8-tól bezáró üzletekben

Az első hullám kapcsán az alapvető élelmiszereket vásárolták meg nagy mennyiségben az emberek, most pedig inkább a friss termékeket keresik.

Fodor Attila hozzátette: A raktárkészletek rendelkezésre állnak, az élelmiszer ellátottság pedig folyamatos.

Hétfőtől az óvodák és az általános iskolák is bezárnak, ez utóbbiak pedig digitális oktatásra váltanak. A kormányszóvivő bejelentette, márciusban ismét ingyenesen biztosítják az internet használatot a tanároknak és a diákoknak.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: a következő időszak mindenki számára nehéz lesz, de a kormány bízik abban, hogy húsvét után újra indulhat az élet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!