2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Gazdaság

Minimálbér-emelés: a kormány állja a szükséges különbözetet

Kifizeti a kormány az első félévi minimálbér-emeléshez szükséges különbözetet 11 nehéz helyzetben lévő ágazat vállalkozásainak. A célra 10 milliárd forintot különítettek el a Nemzeti Foglalkoztatási Alapban.

Azok a cégek, amelyek többek között a kiskereskedelemben, a textil- vagy a bőriparban, a fafeldolgozásban, a bútorgyártásban vagy a vendéglátóiparban tevékenykednek, május 31-ig pályázhatnak az illetékes munkaügyi központoknál. A szaktárca úgy számol, hogy az ágazatokban dolgozó valamennyi munkavállaló béremelését támogatni tudják. – A támogatás nemcsak a bérre, hanem a bérre rakódott járulékokra is kérhető, sőt annak a lehetőségét is megteremtjük, hogy az időközben kilépettek helyére pótlólag felvett emberekre is igénybe vehető legyen a támogatás – közölte Czomba Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!