2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Minden várakozást felülmúló, tíz százalék feletti ügyfélmozgást generált a lakásbiztosítási kampány + videó

Közel félmillió lakásbiztosítás mozdult meg. Minden várakozást felülmúló, tíz százalék feletti ügyfélmozgást generált a lakásbiztosítási kampány – jelentették be a Magyar Nemzeti Bank és a Nemzetgazdasági Minisztérium vezetői. Így körülbelül egymillió magyar polgár 18 ezer milliárd forint értékű ingatlanállománya lett jobban védve.

  • Minden várakozást felülmúló, tíz százalék feletti ügyfélmozgást generált a lakásbiztosítási kampány + videó

Várakozásokat felülmúló, sikerről beszélhetünk – mondta a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, majd hozzátette, hogy a kormány akciója kiemelkedően sikeres volt. Kandrács Csaba szerint a kampány elérte célját megmozgatta a piacot miközben erősítette a fogyasztók pénzügyi tudatosságát.

285 ezer új szerződéskötés mellett 176 ezren vizsgáltatták felül a meglévő szerződésüket – erről már a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára beszélt.

Azt mondhatjuk és azt látjuk, hogy a nyers adatok szerint 461 ezer aktivitást hozott a kampány, ennyi szerződés mozdult meg, ez alatt a rendkívüli időszak alatt.

Túri Anikó hozzátette: körülbelül egymillió ember összesen 18 milliárd forintot érő ingatlana áll most jobb, és korszerű védelem alatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A földön termő eper is elérhető + videó

A földön termő eper is elérhető + videó

Kisebbek a szemek, de zamatosak! A tavalyi átlagos év után a szokásosnál két héttel korábban, április végén indult a hazai szamóca-szezon. A termelőknek a korai érés nem feltétlenül kedvez, mert a hazai termés megjelenése idején még tart az importáruk dömpingje.
Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!