2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Mér kétezer vállalkozás élt a kormány bértámogatási lehetőségével

Már kétezer vállalkozás élt a kormány gazdaságvédelmi programjában meghirdetett bértámogatási lehetőségével. Ez összesen 31 ezer munkavállalót érint. Az pályázhat erre a támogatásra, akinek a munkaideje a koronavírus járvány miatt jelentősen lecsökkent. A kérelmet a munkavállalónak a munkáltatójával együtt kell beadni.

  • Mér kétezer vállalkozás élt a kormány bértámogatási lehetőségével

Alig egy héttel a vészhelyzet kihirdetése után jelentette be az Audi, hogy a koronavírus járvány miatt leállítja a termelést. Egy nappal később hasonló intézkedéseket vezetett be az esztergomi Suzuki és a kecskeméti Mercedes gyár is.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!