2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Megújuló energiaforrásokkal „zöldül” az élelmiszerlánc

Több százezer forintos éves megtakarítást remél az egyik hazai élelmiszerlánc az energiahatékony beruházásoktól.

A CBA 136 üzletében vezette be a megújuló energiaforrásokat, ezért felhasználják például a hűtők által termelt hőenergiát, az izzókat pedig LED-lámpákra cserélik. A cég az MVM Partner Zrt. zöldenergia programjának segítségével tért át a hatékonyabb energiafelhasználásra.

– Föl kell nyitni az ügyfelek szemét, hogy ez bizony egy elképesztően fontos az ő életük és működésük szempontjából. Sajnos a magyar valóságban nagyon ritka, hogy olyan ügyféllel találkozom, aki számára ezek a kérdések, az energiatudatosság vagy az energiahatékonyság fontos, és igénye is van rá. A mi számunkra ez az együttműködés inkább annak a kiterjesztését jelenti, hogy az üzenetet el tudjuk juttatni, mindenkihez – mondta Major György, az MVM Partner Zrt. értékesítési vezérigazgató-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor a Mercedes vezérigazgatójával tárgyalt

Orbán Viktor a Mercedes vezérigazgatójával tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Mercedes-Benz Group AG stuttgarti székhelyén munkaebéd keretében megbeszélést folytatott Ola Källenius vezérigazgatóval, a cég igazgatótanácsának elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!