2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:00

Gazdaság

Megtiltják a földadót

Benyújtották a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a földadó kivetését a helyi önkormányzatoknak - minderről a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos küldöttgyűlésén beszélt az agrárminiszter Gödöllőn. Nagy István közlése szerint a gazdaszervezetek korábban aláírásgyűjtésbe kezdtek, miután Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere földadót vetett ki a helyi gazdákra.

  • Megtiltják a földadót

Soha többé földadót! - írta közösségi oldalán az agrárminiszter. Nagy István bejelentette: A kormány, a MAGOSZ és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara most is a magyar gazdák mellé állt, támogatja a földadó eltörlését. Az ehhez szükséges törvénymódosító javaslatot Győrffy Balázs NAK és Jakab István MAGOSZ-elnökkel közösen nyújtották be minap a parlamentnek.

Hódmezővásárhely polgármestere, a történelmi aszálykárok idején is azzal büszkélkedett, hogy földadót vezetett be. Márki-Zay Péter a sarccal még elkeserítőbb helyzetbe hozta a helyi gazdákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!