2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Gazdaság

Megteltek az ünnepek alatt a mátrai hotelek

Egyre többen töltik a karácsonyi időszakot szállodában, Mátraháza gyakorlatilag telt házzal üzemel az év végéig. Nyitva tart a mátraszentistváni sípark is. A tavaszias időjárás ellenére 30-60 centiméteres hóréteg várja a síelőket és snowbordozókat, a felvonók üzemelnek hó ágyúzni pedig bármikor tudják a pályákat.

  • Megteltek az ünnepek alatt a mátrai hotelek

Egyre népszerűbb üdülőhely a Mátra, folyamatosan növekszik a vendégéjszakák száma. A karácsonyi időszakban a mátraházai Hotel Ózon gyakorlatilag megtelt.

Az ünnepi időszak hagyományosan erős, ma már nem csak otthon, családi körben töltik az emberek az ünnepeket, hanem szívesen mennek szállodába is, így van ez most is, az ünnepekre, az ünnepek között és szilveszteri időszakra is, sőt most a kibővült téli szünettel a szálloda tulajdonképpen telt házat jelenthet

- mondja Hoffmann Henrik szállodaigazgató. 

Mivel még tart a téli szünet, így sokan érkeztek a szomszédos mátraszentistváni síparkba is. Kedden délelőtt már több százan síeltek a pályákon.

Mátraszentistvánban jelenleg 30 és 60 centiméteres a hóréteg, csaknem 1600 méternyi területen lehet síelni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!