2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Gazdaság

Medgyessy minisztere szerint is tartható a hiánycél

László Csaba, a Medgyessy-kormány pénzügyminisztere szerint is tartható a jövő évi 3 százalékos hiány.

László Csaba a Napi Gazdaságnak a jövő évi büdzséről azt mondta, pozitív, hogy nem lesznek jelentős változások az adózásban. A volt tárcavezető szerint viszont strukturális lépésekre lesz szükség az oktatás, az egészségügy vagy a nyugdíj finanszírozás területén ahhoz, hogy hosszú távon fenntartható legyen a kiadási szint. A parlament kedden fogadta el a jövő évi költségvetést. A büdzsében a kormány 2 százalék körüli gazdasági növekedéssel, 3 százalék alatti hiánnyal és 2,4 százalékos inflációval számol.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!