2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Matolcsy intézkedései miatt spekulálnak a forint ellen?

Háromszáz forint közelébe került az euró árfolyama, de nem sokkal 13 óra előtt korrigált a kurzus.

A Hír TV által megkérdezett elemző szerint a befektetők az új jegybankelnök esetleges intézkedései miatt spekulálnak a forint ellen. „A bizonytalanság az, ami az euró–forint árfolyamában érződik, hiszen mindenki tudta, hogy nem a jegybankelnök személye lesz a fontos a váltás során, hanem hogy milyen politikát folytat majd az új hivatalba lépő jegybankelnök. Matolcsy György eddigi nyilatkozatai viszont nem adtak erre igazán választ, ezért azt próbálja mindenki találgatni, hogy milyen lesz ez az új, esetleg lazább monetáris politika, mit jelent a kormányzat és a jegybank szorosabb együttműködése, illetve hogy alakul majd a bankadó idehaza” – mondta a Hír TV-nek Kuti Ákos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Európa képes lenne megvívni Ukrajna háborúját Oroszországgal?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!