2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Már 120 ezren tiltakoznak Márki-Zay Péter sarcolása ellen

Már több mint 120 ezer aláírás gyűlt össze Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi földadója ellen.

  • Már 120 ezren tiltakoznak Márki-Zay Péter sarcolása ellen

A petíciót a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara indította, hogy megvédje a gazdálkodókat. Az agrárminiszter szintén aláírta a tiltakozást, egyúttal jelezte, a tavalyi történelmi léptékű aszály eddig is katasztrofálisan súlyos helyzetbe sodorta a mezőgazdaságból élőket, ezért megvédik a további sarcolástól a gazdákat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!