2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Gazdaság

Magyarországot is kötelezettségszegési eljárással fenyegette meg az Európai Bizottság + videó

Kötelezettségszegési eljárással fenyegette meg az Európai Bizottság Magyarországot, Lengyelországot és Szlovákiát, amiért nemzeti hatáskörben megtiltották az ukrán gabona beáramlását.

  • Magyarországot is kötelezettségszegési eljárással fenyegette meg az Európai Bizottság + videó

Ugyanakkor az agrárminiszterek brüsszeli tanácsülésén az is kiderült, hogy az 5 kelet- közép-európai tagállam mellett Ausztria is tiltakozik az ukrán gabonadömping miatt.

A HírTV kérdésére Nagy István agrárminiszter elmondta azt is, hogy Franciaország is aggodalmát fejezte ki az ukrán uniós csatlakozás miatt, mert az veszélyeztetné az európai gazdák megélhetésé. Ráadásul az uniós támogatások jelentős részét is az Ukrajnában működő, nemzetközi nagygazdaságok kapnák.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!