2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Gazdaság

Magyar Nemzet: Nem lesz áremelés a láncoknál

Nem jelent majd drágább bevásárlásokat a válságkezelési hozzájárulás - erről beszélt a Magyar Nemzetnek az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára. Vámos György annak kapcsán mondta ezt, hogy az új védekezési alapba a kormány a külföldi tulajdonú kiskereskedelmi cégektől is vár majd 36 milliárd forintnyi befizetést. A lap arról is ír, hogy az áruházláncokat nem rázta meg a különadó híre, mivel a vírus okozta válság a korábbiakkal ellentétben egy stabil, nyereséget termelő, befektetőbarát gazdasági környezetben éri őket, ráadásul adóskönnyítő,fogyasztásmegtartó intézkedéseket is hoz a kormány.

  • Magyar Nemzet: Nem lesz áremelés a láncoknál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vádat emelhetnek Hunter Biden ellen

Vádat emelhetnek Hunter Biden ellen

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének fia ellen 2018 óta folyik nyomozás adócsalás, külföldi hatalmak számára végzett lobbizás és hamis állítások miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!