2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Magyar beruházás Sepsiszentgyörgyön

Letették a magyar Eurotrade Group romániai nagyberuházásának alapkövét Sepsiszentgyörgyön. A 15 000 m²-es létesítmény a cégcsoport romániai tevékenységének központja lesz. Az ünnepélyes eseményen Németh Zsolt, a Magyar Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke azt mondta, a nemzet jövője attól is függ, hogy mennyire tudunk gazdaságilag is dominánsak lenni a Kárpát-medencében.

  • Magyar beruházás Sepsiszentgyörgyön

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Leállítják a termelést nyíregyházi Electrolux-gyárban

Leállítják a termelést nyíregyházi Electrolux-gyárban

Az Electrolux a megváltozott üzleti környezetre és alacsony keresletre hivatkozva 2024. januártól nem folytatja tovább a szabadonálló hűtőszekrények gyártását a 650 dolgozót foglalkoztató nyíregyházi gyárában - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!