2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Gazdaság

Ma kellene aláírni

Kedden kellene aláírni az elektronikus útdíjrendszer kiépítéséről és üzemeltetéséről szóló szerződést.

A tendert tavaly az autópályák informatikai rendszerét jelenleg is működtető cég nyerte el. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. eddig az összes kormányhatározatban előírt határidőt tartani tudta, azonban az utolsó lehetséges időpontot kérte a szerződés aláírására. Korábban több újság is arról írt, hogy a beruházás meghiúsulhat. Kormányzati forrásokból ugyanakkor a Magyar Nemzet úgy tudja: ha a szerződést nem tudják aláírni, akkor vagy újra kiírják a pályázatot, vagy az állam saját maga bonyolítja le a beruházást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!