2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Londoni elemzők: Tíz százaléknál is nagyobbat zuhanhat a brit gazdaság a járvány miatt

Akár tíz százaléknál is nagyobbat zuhanhat idén a brit hazai össztermék, a járvány miatt. Egy gazdasági elemzés szerint az ország GDP-je a második negyedévben 35 százalékkal zuhan, az első három hónap teljesítményéhez képest, a munkanélküliségi ráta pedig a jelenlegi 3,9 százalékról 10 százalékra növekszik. Az elemzést készítő cég az előrejelzéseket arra alapozza, hogy a koronavírus-járvány megfékezését célzó nagy-britanniai korlátozások három hónapig maradnak érvényben.

  • Londoni elemzők: Tíz százaléknál is nagyobbat zuhanhat a brit gazdaság a járvány miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!