2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Gazdaság

KSH: A járvány kezdete óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliek száma

A járvány kezdete óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliek száma. A KSH legfrissebb jelentése szerint tavaly decemberben 179 ezren voltak munka nélkül, a ráta pedig 3,7 százalék. A foglalkoztatottak száma 4 millió 687 ezer volt. A 15 és 74 év közötti foglalkoztatottak száma 65 ezerrel nőtt, ami a munkanélküliek számának 15 ezres csökkenéséből és a munkaerőpiacra belépő 50 ezer friss munkavállalóból eredt. A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szerint a számok azt bizonyítják, hogy a piaci szabályozás működik és a kormányzati segítő programok pedig célba érnek.

  • KSH: A járvány kezdete óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliek száma

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!