2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

KSH: 3,8 százalék volt a munkanélküliségi ráta február-áprilisban

Itthon februártól áprilisig 56 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt ugyan ebben az időszakban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Ez 1,2 százalékos csökkenést jelent. A 15-64 évesek foglalkoztatási rátája 69,2 százalékra csökkent. A KSH szerint a koronavírus-járvány hatása még nem mutatkozik meg teljesen. Korábban az Európai Bizottság is úgy becsülte, hogy a munkanélküliségi ráta Magyarországon alacsonyabb lesz, mint az Európai Unióban.

  • KSH: 3,8 százalék volt a munkanélküliségi ráta február-áprilisban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!