2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Gazdaság

Kriza: A dolgozók kapnak jutalmat

Egyetlen politikus vagy cégvezető sem kap év végi prémiumot Miskolcon – a város polgármestere szerint.

Kriza Ákos megtévesztőnek és sértőnek nevezte azt az egyik kereskedelmi televízióban elhangzott állítást, amely szerint Miskolcon a városi cégek vezetői között összesen 34 millió forint jutalmat osztanak szét. Kriza Ákos azt mondta: két évvel ezelőtt eldöntötték, hogy az év végi prémiumokat minden vezetőnek vissza kell fizetnie. Azóta Miskolcon a cégvezetők nem, a cégek dolgozói viszont kaphatnak jutalmat. „A 2011 évre kifizetett jutalmak és prémiumok összege járulékokkal együtt nem 34, hanem 163 622 301 forint volt. Ezt összesen 1908 dolgozó kapta. Ez a teljes összeg a Miskolc Holding egyhavi bértömegének az egyharmadát sem éri el” – fogalmazott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!