2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Közműadó: csak ebben az esetben hárítják át a lakosságra

Csak a televízió- és az internetvezetékek esetében háríthatnák át a szolgáltatók a lakosságra a közműadót.

Gíró-Szász András kormányszóvivő emlékeztetett a vízellátás, a csatornázás, a szennyvízelvezetés, a gáz, a távhő és az áram esetében rezsistop áll fenn, így ezeken a területeken nem emelkedhetnek az árak. A kormányszóvivő ugyanakkor úgy véli, a hírközlési területen – hasonlóan a kötelező biztosításhoz – verseny alakul majd ki, így ott sem hárítják majd át az adóterhet a fogyasztókra. „Az új közműadót a szolgáltatók fizetik meg, hiszen akinek január elsején a birtokában van ez a vezeték, az fizeti meg a közműadót” – fogalmazott Gíró-Szász András kormányszóvivő.


Rogán Antal a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta, nem a magyar családok fizetik meg a hiánycsökkentést, hanem a bankok és a multinacionális vállalatok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!