2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Gazdaság

Közel 50 millió forint kormányzati támogatást kapott Szentlőrinc

Közel 50 millió forint kormányzati támogatást kapott Szentlőrinc rezsi számlái kifizetésére. A Baranya vármegyei kisváros 25 százalékkal csökkentette energia kiadásait.

  • Közel 50 millió forint kormányzati támogatást kapott Szentlőrinc

A testület Fidesz-KDNP-s képviselője szerint takarékossági intézkedéseikkel elmentek a falig, ezért jól jött a kormány segítsége.

A szentlőrinci önkormányzat az összevonásokkal szabadított fel irodákat, ahol lekapcsolták a fűtést. A spórolási terv része a csökkentett hőfok és hogy csak minden második lámpát kapcsolják fel. Cserébe állami támogatást kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!