2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Célpont 03:00

Gazdaság

Közel 20 százalékkal nőtt az átlagkereset Magyarországon

Tovább nőtt Magyarországon az átlagkereset. A KSH adatai szerint márciusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete már 511 ezer 400 forint, ami 17 és fél százalékkal magasabb az egy évvel korábban mértnél. A nettó átlagkereset ennél is nagyobb arányban, 18 egész egytized százalékkal 352 ezer 200 forintra nőtt. Az emelkedéséhez elsősorban a már részben előre ütemezett béremelések, a magas nem rendszeres keresetek, a prémium, jutalom és különjuttatások, valamint a minimálbér és a garantált bérminimum emelés is hozzájárult.

  • Közel 20 százalékkal nőtt az átlagkereset Magyarországon

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!