2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Gazdaság

Közel 20 százalékkal nőtt az átlagkereset Magyarországon

Tovább nőtt Magyarországon az átlagkereset. A KSH adatai szerint márciusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete már 511 ezer 400 forint, ami 17 és fél százalékkal magasabb az egy évvel korábban mértnél. A nettó átlagkereset ennél is nagyobb arányban, 18 egész egytized százalékkal 352 ezer 200 forintra nőtt. Az emelkedéséhez elsősorban a már részben előre ütemezett béremelések, a magas nem rendszeres keresetek, a prémium, jutalom és különjuttatások, valamint a minimálbér és a garantált bérminimum emelés is hozzájárult.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!