2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Gazdaság

Következő lépésként mérséklik a területi különbségeket

A rezsidíjak közötti területi különbségek mérséklésével folytatja a kormány a 10 százalékos rezsicsökkentést – mondta el Péntek8 című műsorunkban Kósa Lajos.

A Fidesz ügyvezető alelnöke hangsúlyozta: első lépésben a szolgáltatói struktúrát kell átalakítani: 350-ről 30-ra kell csökkenteni a víziközműcégek számát. Kósa Lajos szerint ezzel megspórolhatók lennének a felesleges kiadások, az összeget pedig a vízdíjak csökkentésére lehetne fordítani. „Először a szolgáltatókat kell rendbe tenni, csökkenteni a számukat. Hasonló a helyzet a hulladékgazdálkodás ügyében. Egy alacsonyabb rezsiköltség mellett jön egy olyan folyamat, amikor ezek a nagyon nagy különbségek csökkenek” – hangsúlyozta az ügyvezető alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!