2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Gazdaság

Környezetbarát vállakozásokat várnak Harkányba

460 millió forintból készület el Harkány Ipari Parkja. A gyógyturizmusáról ismert baranyai kisváros célja, hogy olyan vállalkozásokat telepítsen a területre, melyek tevékenysége kis környezetterheléssel jár.

  • Környezetbarát vállakozásokat várnak Harkányba

A hat hektáros területen 9 közművesített telket alakítottak ki. Belső úthálózat épült, elkészült a szennyvíz ivóvíz és gázvezeték rendszer, villamos csatlakozási lehetőség, valamint a térvilágítás. Ezen kívül egy irodaépület is a vállalkozók rendelkezésére áll. Egy fémipari cég, már meg is kezdte a működését.

Teljes riport: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!