2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar ráadás 00:05

Gazdaság

Könnyítés a bortermelőknek

Egyszerűsödnek a bortermelők adminisztrációs kötelezettségei az új borpiaci évben.

Az új jövedéki törvény több jelentési kötelezettséget egyszerűsített az ágazatban és ennek egy újabb eleme kerül most bevezetésre. A borászoknak a termelésről és értékesítésről két szervezetnek is adatokat kellett szolgáltatniuk, de augusztus 1-jétől kizárólag a hegybírók felé kell közölni az adatokat egy egyszerűsített nyomtatványon, legkésőbb augusztus 15-ig.

„2017-ben egy átmeneti rendelkezésképp ezt két adatstruktúrában, két adatközlő lapon, két eltérő nyomtatványon kellett leadni. Ez 2018 augusztus elsejétől, ez a két nyomtatvány egyesül, és minden dokumentációt csak a hegybírónak kell leadni. Az adatokat pedig a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa fogja továbbítani a jövedéki hatóság részére” – ismertette Brazsil Dávid, a tanács főtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!