2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Gazdaság

Kiváló minőségű és biztonságos az ivóvíz

Kiváló minőségű, és bátran fogyasztható a csapvíz Magyarországon – hangsúlyozza a Magyar Víziközmű Szövetség a legfrissebb közleményében. Ebben Nagy Edit, a szövetség főtitkára kiemeli, hogy hazánkban még mindig az ivóvíz a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer. Az ivóvízbázisok védettek, a vízhálózat pedig egy teljesen zárt rendszer, melybe káros anyag nem juthat be. A koronavírus a csapvízzel nem terjed, ezért nem szükséges otthon palackos vizet felhalmozni.

  • Kiváló minőségű és biztonságos az ivóvíz

 

A főtitkár ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a nedves törlőkendőket, az egyszer használatos arcmaszkokat és a műanyag kesztyűket senki ne dobja a vécébe, hogy azok ne kerülhessenek a szennyvíztisztító rendszerbe.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!