2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Gazdaság

Kevesebbe kerül az adósságrendezés

A tervezettnél kevesebbe kerül az 5000 fő alatti települések adósságrendezése.

A Világgazdaságnak a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára azt mondta: eddig az érintett 1710 önkormányzat 74 milliárd forintnyi tartozását vette át az állam. Ősszel ezt az összeget még 100 milliárd forintra becsülték. Tállai András a lapnak azt mondta: a tartozások rendezése december 28-áig mindenhol megtörtént, kivétel az a 14 önkormányzat, amelynek a tervezettnél kisebb mértékben, de legalább 40 százalékban vállalták át az adósságát. Ezekben az esetekben június 28-áig kerül sor a konszolidációra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!