2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Gazdaság

Kevesebb alma lesz az idén

A tavalyinál kevesebb, 500-570 ezer tonna alma terem idén országosan, ebből 340 ezret várhatóan Szabolcsban takarítanak be.

A szakemberek szerint az idei termés 20 százaléka lesz első osztályú, étkezési, míg 80 százaléka ipari alma. A feldolgozó vállalatok a napokban kezdik a felvásárlást. Az alma kilójának induló nettó ára 25 forint, ami 3 forinttal kevesebb a tavalyinál. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára Nyíregyházán bejelentette: azt az ígéretet kapta a feldolgozóktól, hogy a hazai almát teljes egészében felvásárolják. A jó minőségű gyümölcs népszerűsítésére pedig akciót indít a tárca.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!