2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Két év múlva az 55 év felettiek adhatják a GDP egyharmadát

Pécsett tartotta alakuló ülését a Silver Ecomony Tanácsadó Testület. Céljuk az ezüstgazdaságra, vagyis az 55 év felettiekre fókuszáló, régiós gazdaságfejlesztési stratégia kidolgozása. Egy felmérés szerint 2 év múlva az érintettek adják az európai GDP 31 százalékát.

  • Két év múlva az 55 év felettiek adhatják a GDP egyharmadát

Az 55 év felettieknek szóló termék és szolgáltatásfejlesztés, egyszerűbb nevén az ezüstgazdaság a világ 3. legnagyobb potenciállal rendelkező gazdasága. Ehhez jól kapcsolódik a dél-dunántúli régiófejlesztési stratégia.

Magyarországon egyedülálló ez a kezdeményezés. Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában és Angliában már vannak jó példák arra, hogyan kell egy ilyen projektet sikeresen végigvinni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

40 órás reptéri késés + videó

40 órás reptéri késés + videó

Sokan már kétszer is meggondolják, hogy útnak induljanak-e repülővel a nyári hónapokban. Rengeteg rémhír terjed arról, hogy hatalmasak a várakozási idők. A Radar című műsorunknak az egyik utas elmesélte, hogy zajlott az utazást megelőző 40 órás kálváriája.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!