2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Gazdaság

Keresik a vásárlók az akciós termékeket

Fokozódik az érdeklődés az árfigyelő rendszer iránt - derül ki a Gazdasági Versenyhivatal adataiból. Horváth Bálint kiemelte: a szerdán elinduló több funkciós bevásárlólistát az oldalra látogatók nagyjából fele veszi igénybe, az oldal látogatottsága pedig indulása óta megközelíti az 1,2 milliót.

  • Keresik a vásárlók az akciós termékeket

A kötelező akciók bevezetése óta a két akcióköteles termékkörnek a beszerzési árnál legalább 15%-al alacsonyabbnak kell lennie. Sok esetben a boltok még ennél is nagyobb mértékű kedvezményt hirdetnek, így a boltokban akció vadászat indult.

A vásárlók elsősorban az akciós termékeket keresik, erre pedig a legtöbb üzletlánc reagál.

Tovább erősítette az üzletek közti akciózási versenyt az árfigyelő rendszer is.

Szerdán új fejlesztés jelent meg a GVH árösszehasonlító oldalán: egy többfunkciós, szabadon összeállítható és megosztható bevásárlólista, amely a korábbinál még nagyobb segítséget nyújt a fogyasztóknak a vásárlási döntéseik meghozatalában. Az árfigyelő oldalt használóknak nagyjából a fele veszi igénybe az új szolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

40 órás reptéri késés + videó

40 órás reptéri késés + videó

Sokan már kétszer is meggondolják, hogy útnak induljanak-e repülővel a nyári hónapokban. Rengeteg rémhír terjed arról, hogy hatalmasak a várakozási idők. A Radar című műsorunknak az egyik utas elmesélte, hogy zajlott az utazást megelőző 40 órás kálváriája.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!