2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Gazdaság

Jogi úton is segíthetik a devizahiteleseket

Jogi megoldás is szóba jöhetne a devizahitelesek megsegítésénél – Rogán Antal szerint.

A Fidesz frakcióvezetője a Napi Gazdaságnak adott interjújában azt mondta: Horvátországban és Törökországban például a polgári törvénykönyvben rögzítették, hogy a bíróság köteles felülvizsgálni a szerződéseket. Rogán Antal ugyanakkor hangsúlyozta: ha a megoldás végül a rögzített árfolyam lesz, akkor érdemes lenne a jelenlegi programban szereplő árfolyamszintnél maradni. A Fidesz frakcióvezetője arról is beszélt, hogy a nonprofit szolgáltatások részleteiről még nem született döntés, és vizsgálják a harmadik rezsicsökkentés lehetőségét is. A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: azt is el tudná fogadni, ha ez a novembertől érvényes árak befagyasztását jelentené.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Varga Mihály pénzügyminiszter Egerben, a Közgazdász-vándorgyűlésen arról beszélt csütörtökön, hogy a kormány mérlegeli a további adófrontok nyitásának lehetőségét, miután a bankok profitja jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!