2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Gazdaság

Jó hír: ennek az ára is csökken

Legkésőbb a fűtési szezon kezdetéig újabb tíz százalékkal csökken a földgáz és a villamos energia ára – közölte Fónagy János.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára azt mondta: a kormány már döntött erről, és kiadta a szükséges utasításokat is, amelyeket a tárca végrehajt. „A villany, a gáz, a távfűtés, a víz, a csatorna, a kéményseprés, a szippantás, a pb-palack árát 10 százalékkal csökkentettük. Következő feladat – amelyről a Fidesz–KDNP-kormánynak döntése van –, hogy lehetőleg még a fűtési szezon előtt vagy annak kezdetére elsősorban a villany és a gáz árát legalább további tíz százalékkal csökkenteni fogjuk” – szögezte le a parlamenti államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!