2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

ITM-államtitkár: A technológia változására a legjobb válasz az innováció

A 21. század egyik legnagyobb kihívása a technológia változása, és a legjobb válasz erre az innováció - emelte ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Pannonhalmán, a 25 éves Leadec Kft. konferenciáján.

  • ITM-államtitkár: A technológia változására a legjobb válasz az innováció

György László a magyar autóipar előtt álló kihívásokról szóló rendezvényen rámutatott: valami újat tanulni, valamilyen új, hasznos tudással termelékenyebbé válni ugyanúgy innováció, mint valami újat feltalálni.

Az államtitkár előadásában elmondta, hogy a magyar gazdaság, "sebzett és sebezhető" volt a 2010 előtti években, de ezt most már azt látni, hogy bármi történjen a világban, akik itt dolgoznak, "biztos, ütésálló" környezetben vannak.

Az elmúlt kilenc évben megduplázódott a járműipar teljesítménye Magyarországon - hangsúlyozta György László.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Kimutatta a madárinfluenza-vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van - közölte a hivatal kedden közleményben az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!