2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Igen a gyed extrára?

Szerdai ülésén dönthet a kormány a gyed extráról.

Az új rendszerben lehetőség lenne arra, hogy az édesanya akkor is felvegye a gyermek után járó, három évre szóló terhességi gyermekágyi segélyt, gyedet és gyest, ha a kicsi hároméves kora előtt visszamegy dolgozni. Ez idáig csak addig járt az ellátás, amíg munkába állt. További kedvezményt jelentene, hogy az anya akkor is megkaphatja a gyedet és a gyest az idősebb gyermek után, ha kisebb testvér is születik. Eddig csak az egyik gyermek után lehetett igényelni a támogatást. A gyed extra részeként a felsőoktatásban részt vevők családalapítását magasabb gyeddel is támogatná a kabinet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!